juni 12

Free to serve 44 – Stor kursbonus i Energiklubben!

Hei, i dag har jeg en amazing overraskelse! Du vil få kurset "Free to serve 44" (se video under), og alle som er med i Energiklubben får dette helt gratis! Denne bloggen har jeg lagt offentlig, slik at dere som ikke er med i Energiklubben kan se videoen og hvis dere vil melde dere inn og være med på kurset direkte så kan dere det. Alt du trenger å gjøre er å melde deg inn i Energiklubben så får du tilgang med det samme til alt av moduler, Energihelg, lydfiler og Zoom. Velkommen! 

Bli med, eller se opptak når du vil. En 44 dagers reise som sender deg til ditt neste nivå, energifelt - med din mission og klarhet med guts til å gå dine neste rette steg med letthet. Vi jobber sammen, og i sommer har jeg ekstra tid til å svare på dine spørsmål om du vil tilbringe litt tid med meg så jeg kan hjelpe deg. 

OBS - Jeg sier 22.juni, men fant ut det ble litt for tidlig - jeg sier fra så fort jeg setter ny dato. Det er mulig vi starter i august, når flere er pålogget - skal "kjenne litt på det" - sier fra så fort jeg vet.

Her er alle 44 som kanaliseres ned til deg. Det å kanalisere er sterkere enn all annen info, da vi får ny informasjon som er helt "i tiden", og vi får vite hvordan vi skal gjøre det, samtidig som energiene jobber - så dette er det ultimate som hjelper oss mye enklere enn mye annet. Du er velkommen til en magisk reise i 44 dager med meg! 

Dato kommer!

 Velkommen til en helt unik reise sammen med meg og mange andre i Energiklubben! 


STIKKORD


Flere blogger

Kraften av neste rette steg

Mi 40 dagars reise med Energiklubben.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >