mai 13

Tiden er nå! Det fins ingen tid! [Kanalisering nr 1 – 27 min]

Hei!

Denne siden er for Energiklubbens medlemmer.

Er du medlem? Logg inn så får tilgang.

Er du ikke medlem, så kan du lese om Energiklubben her: https://www.iisamari.com/iisas-app/


STIKKORD


Flere blogger

Visualisering: Hvordan vil du egentlig leve?

Utfør handlinger

    • Hei Marit, så nå at jeg må godkjenne kommentarer, skal få slått av den funksjonen. Så bra du er med, ja bare å ta med deg det som kommer, og kjenn hva som er viktig for deg, det vil gi deg svar til din reise 🤗

  • Fikk opp fargen rød i 3 øye. Det e der masse problemer har vært med nedre del rygg, hofter, nedre del mage, keisersnitt arr som har vært åpnet flere ganger for ulike operasjoner. Infeksjoner, gjenglemt kompress etter operasjon. Endte med mye redsel og uro for sykdom som endte i store cyster. Artig at du nevne det med engelsk .Da æ hørte på din motta øvelse for 2 gang fikk jeg opp engelsk tale/tekst .

    • Hei Gry, så at jeg måtte godkjenne kommentarer, så så denne nå, skal få slått av godkjenning så jeg ser med en gang. Interessant, det åpnes nå for deg – og da kan alt skje mener jeg! Kommer flere healing lydfiler fremover, bare ta i mot. Ja det er mange som får det på engelsk når vi kanaliserer, hehe – ja bare ta i mot det som kommer til deg nå, nydelig!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >