mai 21

Her er programmet til Energihelgen!

Hei, i dag braker det løs med Energihelg for alle i Energiklubben! Du får faktisk en hel helg helt gratis om du er medlem! Det i seg selv er helt crazy! 18 timer med rå energijobbing - strategier, neste rette steg, transformasjoner og gull gull gull! Det råeste er at man kan se det når man vil senere om det ikke passer å være med i helgen - eller man kan hoppe inn og være med på det som passer beste akkurat nå, så kan en se i opptak det man vil etterpå. Du får hver time bolket for seg selv, slik at du kan dosere det utover som det passer deg. 

Er du ikke medlem så kan du melde deg inn her: 

1 helg. 18 timer. Transformasjoner. Energier. Klarhet. Er du klar? Denne helgen kan endre livet ditt, om du velger det!

Delta fra der du er. Du får opptak av hele helgen, slik at du kan repetere det du vil, eller om du ikke kan være med direkten, så kan du se når det passer deg. 

FREDAG 21.MAI

Tid: kl 17-21 

Vi definerer, designer og manifesterer det livet du drømmer om. Vi gir slipp på det gamle og etablerer det nye livet du vil leve. Vi identifiserer utfordringene slik at de kan løses denne helga, er du klar? 

LØRDAG 22.MAI

Tid: kl 10-18 (lunsj kl 13-14)

Vi skaper livskartet, aktiverer de nye energiene, går inn i det nye energifeltet - din nye virkelighet. Du får alle dine neste rette steg og hvordan du gjør det. Vi jobber med metoden som gjør at du lever dette med letthet - transformasjonsdag!  

SØNDAG 23.MAI

Tid: kl 10-18 (lunsj kl 13-14)

Vi skaper din Masterplan og totale strategi på dine prosjekter - om det er privat eller business, spiller ingen rolle - vi jobber med helheten av de 4 store: kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Før helgen er omme så har du klarhet - lev det! 


STIKKORD


Flere blogger

Ditt ekspanderte selv

Meditasjon for et rolig hjerte

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>